Kültür & Sanat

HABERLER

BAŞKAN SEMERCİ, “ MADENCİ KARDEŞLERİMİZİN EMEKLERİ BÜYÜK ÖVGÜ VE TAKDİRİ HAK ETMEKTEDİR”

Belediye Başkanımız Mustafa Semerci, 4 Aralık Dünya Madenciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

BELEDİYEMİZ 15 BİN METREKARE SICAK ASFALT ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Bir yandan alt yapı yenileme çalışmalarını sürdüren Devrek Belediyesi bir yandan da bu çalışmaların yapıldığı cadde ve sokakları daha güzel ve modern hale getiriyor.

AYRINTILAR
BAŞKAN SEMERCİ, “ŞAİRİMİZ RÜŞTÜ ONUR’U SAYGI, ŞÜKRAN VE RAHMETLE ANIYORUM”

Belediye Başkanımız Mustafa Semerci, Devrekli Şair Rüştü Onur’un vefatının 75. yıldönümü dolayısıyla anma mesajı yayımladı.

BAŞKAN SEMERCİ,

BAŞKAN SEMERCİ, "ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ"

Belediye Başkanımız Mustafa Semerci, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

KENT KONSEYİ KADIN MECLİSİNDEN BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Devrek Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Naciye Külah ile Yürütme Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanımız Mustafa Semerci'yi makamında ziyaret etti.

İSTİKLAL İLKOKULU'NDAN BAŞKANIMIZA ZİYARET

İstiklal İlkokulu Müdürü Yılmaz Saraç ile Okul Aile Birliği üyeleri Belediye Başkanımız Mustafa Semerci'yi makamında ziyaret etti.

AK PARTİ İL BAŞKANI ZEKİ TOSUN İLE İLÇE BAŞKANLARINDAN BAŞKANIMIZA ZİYARET

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun ile beraberindeki ilçe başkanları Belediye Başkanımız Mustafa Semerci’yi makamında ziyaret ettiler.

AYRINTILAR
BAŞKAN SEMERCİ, “MEVLİD KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN”

Belediye Başkanımız Mustafa Semerci, Mevlid Kandili dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

AYRINTILAR
BAŞKAN SEMERCİ, “ACIMIZ ÇOK BÜYÜK”

Belediye Başkanımız Mustafa Semerci, maden ocağında meydana gelen göçükte yaşamını yitiren maden şehitlerimiz için başsağlığı mesajı yayımladı.

EGEMENLİK MESİRE ALANIMIZ BÜYÜK BEĞENİ TOPLUYOR

Düzenleme çalışmalarımızın devam ettiği Egemenlik Mesire Alanımız büyük beğeni topluyor.

BAŞKAN SEMERCİ, KARADENİZ FESTİVALİNDE HEMŞERİLERİMİZLE BİR ARAYA GELDİ

Belediye Başkanımız Mustafa Semerci, İstanbul Beylikdüzü'nde düzenlenen Karadeniz Festivali'nde katıldı.

ÖĞRETMENLER GÜNÜ DOLAYISIYLA KUTLAMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla çelenk sunma töreninin ardından Atatürk Kültür Merkezi'nde kutlama programı düzenlendi.