Kültür & Sanat

ROMAN VATANDAŞLARIMIZDAN BAŞKANIMIZATEŞEKKÜR

İsmetpaşa Mahallesi Hışıroğlu Mevkii’nde ikamet eden roman vatandaşlar mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanımız Mustafa Semerci’ye teşekkür ettiler.

AYRINTILAR

"HOŞGELDİN BEBEK ZİYARETLERİMİZ TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR"

"Hoşgeldin Bebek" Proje kapsamında bu tarih itibariyle yeni doğan bebeklerimizin ailelerine ilçe merkezimizde ve köylerimizde ziyaretlerde bulunuyoruz.

BAŞKAN SEMERCİ, AK PARTİ KARADENİZ BELEDİYE BAŞKANLARI TOPLANTISINA KATILDI

Belediye Başkanımız Mustafa Semerci, AK Parti Karadeniz Bölge Belediye Başkanları Toplantısı'na katıldı.

KÖPEK BARINAĞIMIZ BÖLGEMİZİN EN İYİ VE MODERN KÖPEK BARINAKLARINDAN BİRİDİR

Modern Köpek Barınağımız bölgemizin en iyi ve modern köpek barınaklarından biridir.

SU İŞLERİ EKİPLERİMİZ YAPALAK SOKAK'IN İÇME SUYU HATLARINI YENİLEDİ

Su İşleri ekiplerimiz içme suyu şehir içi şebeke ana hat ve abone bağlantı hattı yenileme çalışmaların Yapalak Sokak'ta sürdürdü.

BAŞKAN SEMERCİ,

BAŞKAN SEMERCİ, "ŞAİR YAZARIMIZ HEMŞERİMİZ MÜFİDE GÜZİN ANADOL'U SAYGI VE RAHMETLE ANIYORUM"

Belediye Başkanımız Mustafa Semerci, Devrekli Şair Yazar Müfide Güzin Anadol’un vefat yıldönümü dolayısıyla anma mesajı yayımladı.

EGEMENLİK MESİRE ALANIMIZDA ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Egemenlik Mesire Alanımızda düzenleme çalışmalarımız sürüyor.

AYRINTILAR
BAŞKAN SEMERCİ, “OKULLARIMIZIN VE ÖĞRENCİLERİMİZİN BAŞARILARINDAN BÜYÜJK GURUR DUYUYORUZ”

Devrek Hamidiye Anadolu Lisesi Müdürü Musa Eren, Karşıyaka 100.Yıl Ortaokulu Müdür Yardımcısı Barış Baltacı, Beden Eğitimi Öğretmeni Mahmut Topçular’ın da yer aldığı ziyarette öğrenciler mutluluklarını Başkan Semerci’yle paylaştılar.

BELEDİYEMİZ

BELEDİYEMİZ "HOŞGELDİN BEBEK" PROJESİ BAŞLATTI

Yeni bebek heyecanı yaşayan ailelerin mutluluğunu paylaşmak amacıyla Devrek Belediyesi tarafından “Hoş geldin Bebek” hediyesi verilmeye başlandı.

SU İŞLERİ EKİPLERİMİZ ÇALIŞMALARINI TÜM HIZIYLA SÜRDÜRÜYOR

Su İşleri ekiplerimiz içme suyu şehir içi şebeke ana hat ve abone bağlantı hattı yenileme çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

BAŞKAN SEMERCİ EGEMENLİK MESİRE ALANINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Devrek Belediyesi, yaptığı düzenleme çalışmalarıyla Egemenlik Mesire Alanını daha modern ve kullanışlı hale getiriyor.

VATANDAŞLARIMIZ GÜNEŞLİ HAVALARIN KEYFİNİ CUMHURİYET MEYDANI’NDA ÇIKARTIYORLAR

İlçemizde yazdan kalma günler yaşanırken, güneşli ve sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlarımız Cumhuriyet Meydanı'na adeta akın ediyorlar.