Kültür & Sanat

BAŞKAN SEMERCİ,

BAŞKAN SEMERCİ, "BABALARIMIZ, AİLELERİN KORUYUCU VE KOLLAYICISIDIR"

Belediye Başkanımız Mustafa Semerci, Babalar Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

İLÇEMİZDE BAYRAMLAŞMA YOĞUN GEÇTİ

İlçe Kaymakamımız Mehmet Soylu ve Belediye Başkanımız Mustafa Semerci bayramlaşma programında vatandaşların ve protokol üyelerinin Ramazan Bayramını kutladılar.

AYRINTILAR
BAŞKAN SEMERCİ, “RAMAZAN BAYRAMIMIZI HEP BİRLİKTE SEVİNÇLE KARŞILIYORUZ”

Belediye Başkanımız Mustafa Semerci, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

RAMAZAN AYI, DEVREK’TE BİR BAŞKA YAŞANDI

On bir ayın sultanı Ramazan, bir ay boyunca yapılan sokak iftarları ve geleneksel Ramazan etkinlikleriyle Devrek’te dolu dolu geçti.

SOKAK İFTARLARIMIZ BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Devrek Belediyesi tarafından Ramazan ayının bereketini paylaşmak amacıyla sokak iftarları düzenleniyor.

BİLAL ERDOĞAN, ZONGULDAK’TA BAŞKAN SEMERCİ VE MİLLİ SPORCULARLA BİR ARAYA GELDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu, Türkiye Gençlik Vakfı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi ve Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan, Türkiye Gençlik Vakfı Zonguldak İl Temsilciliği binasının açılışını yaptı.

BAŞKAN SEMERCİ,

BAŞKAN SEMERCİ, "KADİR GECEMİZ MÜBAREK OLSUN"

Belediye Başkanımız Mustafa Semerci, Kadir Gecesi dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

KAYMAKAM SOYLU’DAN BAŞKANIMIZA ZİYARET

Geçtiğimiz günlerde göreve başlayan Devrek Kaymakamı Mehmet Soylu, Belediye Başkanımız Mustafa Semerci’yi ziyaret etti.

BAŞKAN SEMERCİ’DEN DUYARLI ÖĞRENCİLERE KUTLAMA

TAP tarafından Zonguldak ili ve tüm ilçelerinde bulunan okulların dahil edildiği atık pil toplama yarışmasında il 2.si olan Gazi Ortaokulu öğrencileri ödüllendirildi.

İLÇEMİZDE RAMAZAN BİR BAŞKA YAŞANIYOR

AK PARTİ ZONGULDAK MİLLETVEKİLİ ADAYIMIZ POLAT TÜRKMEN’DEN BELEDİYEMİZE ZİYARET

AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayınız Polat Türkmen, ilçemize gelerek bir dizi ziyarette bulundu.

KIRIKLAR MEVKİİ İFTAR PROGRAMIMIZDA VATANDAŞLARIMIZLA BİR ARAYA GELDİK

4 Mayıs 2018 Pazartesi günü gerçekleştirdiğimiz iftar programlarımızdan ikincisini Kırıklar Mevkii Camisinin bulunduğu alanda gerçekleştirdik.