Kültür & Sanat

DEVREK’TE DURMAK YOK “YOL”A DEVAM

Yaptığı çalışmalarla Devrek’i adeta şantiyeye çeviren Devrek Belediyesi, bir yandan da üst yapı yenileme çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

AYRINTILAR
BAŞKAN SEMERCİ; “MUHTARLIK, VATANDAŞLARIMIZIN DEVLETE AÇILAN İLK KAPISIDIR”

Belediye Başkanımız Mustafa Semerci, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

BAŞKAN SEMERCİ,

BAŞKAN SEMERCİ, " İÇME SUYU KONUSUNDA İLÇEMİZİN GELECEK 50 YILINI GARANTİ ALTINA ALIYORUZ"

Su İşleri ekipleri ilçemizde yaptıkları içme suyu ana hat yenileme çalışmalarıyla ilçenin içme suyu konusunda gelecek 50 yılını garanti altına alıyor.

MUHTARLARDAN BAŞKANIMIZA ZİYARET

Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, Karadeniz Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı ve Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas ile beraberindeki ilçe dernek başkanlarını makamında ağırladı.

DEVREK BELEDİYESPOR: 1-1 SİNCAN BELEDİYESPOR

Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden temsilcimiz Devrek Belediyespor şampiyonluğun güçlü adaylarından Sincan Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı.

İTFAİYE EKİPLERİMİZ EĞİTİM TATBİKATLARINI SÜRDÜRÜYOR

Tecrübeli personeli, güçlenen araç ve makina filosuyla bölgemizin en güçlü itfaiye teşkilatlarının başında gelen İtfaiye Teşkilatımız bir yandan da eğitim tatbikatlarını da sürdürüyor.

DEVREK MÜFTÜSÜ MAHMUT ÇAKIR,

DEVREK MÜFTÜSÜ MAHMUT ÇAKIR, " BAŞKANIMIZDAN ALLAH RAZI OLSUN"

İlçemiz Merkez Yeni Camii, Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından restorasyon çalışmalarına başlandığından dolayı kapatılmıştır.

SON YOLCULUĞUNA DUALARLA UĞURLADIK

Töre cinayetine kurban giden Bitlisli misafirimiz Nazlı Uyanık'ı son yolculuğuna dualarla uğurladık.

DEVREK BELEDİYESİ CENAZEYE SAHİP ÇIKIYOR

Töre cinayetine kurban giden Nazlı Uyanık’ın cenazesine Devrek Belediyesi sahip çıkıyor.

BELEDİYEMİZDEN YÜKSEKOKUL ÖĞRENCİLERİ İÇİN KAYNAŞMA KAHVALTISI

Devrek Belediyesi tarafından Devrek Meslek Yüksekokulu( DMYO)’nda eğitim gören öğrencilere yönelik tanışma ve kaynaşma kahvaltısı düzenlendi.

BELEDİYEMİZ VE İLÇE MÜFTÜLÜĞÜMÜZDEN 6 BİN KİŞİYE AŞURE İKRAMI

Devrek Belediyesi tarafından Muharrem Ayı dolayısıyla Devrek Müftülüğü’nün katkılarıyla aşure programı düzenlendi.

DEVREK BELEDİYE MECLİSİ EKİM AYI TOPLANTISI YAPILDI

Devrek Belediye Meclisi 2017 yılı Ekim ayı olağan meclis toplantısı Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci başkanlığında yapıldı.